Előszó

Kedves Olvasó!

Köszöntelek a honlapomon és köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy a blogomat olvasd. A blogot azzal a kifejezett céllal kezdtem el írni, hogy őszinte és hasznos információkat osszak meg veled a rettegett rákbetegségről a saját példámon keresztül. Sajnos az a tapasztalatom, hogy azok az emberek akik ebben a betegségben szenvednek legtöbbször nem szívesen beszélnek a tapasztalataikról – amit valahol meg is tudok érteni – holott ugyancsak saját tapasztalatomból tudom, hogy azok tudnak a legtöbbet segiteni akik maguk is átélték ezt. Az internet sok esetben tartalmaz hasznos, tudományos információkat viszont nagyon sok esetben ezek mögött az információk mögött üzleti érdek áll (különböző csodaszerek, gyógyszerreklámok stb) ami miatt a közzétett információk nem tekinthetők objektivnak.

Minden irásom amit ezen a blogon találsz rólam szól, velem történt meg és az én egyedüli tapasztalataimon alapul. Megigérhetem, hogy kertelés nélkül és őszintén adom át a tapasztalataimat ami lehet hogy néha kissé ironikusnak és nyersnek fog tűnni de ugyanakkor teljes mértékben tükrözi majd a gondolataimat és véleményemet.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy semmiféle üzleti vagy anyagi érdek nem áll sem a döntéseim sem pedig a leirtak mögött. Nem célom sem javasolni termékeket, kezeléseket sem pedig állitani hogy a döntések melyeket én hoztam meg a saját gyógyulásom érdekében mindenki számára a legmegfelelőbbek.

Kiemelt célom, hogy segitsek azoknak akiket bármilyen okból is érdekel ez a téma, erőt és reményt adjak azoknak akik ugyanezen az uton járnak és tudassam, hogy nincsenek egyedül és ugyan ismeretlenül is de én itt vagyok és velük küzdök értük – magamért – magunkért.

wolf

Reklámok